Handelselev med speciale i salg

 

I The Right People A/S tror vi på at gode leads er vigtige for vækst og vi har derfor – siden 2011 – kortlagt ”hvem-er-hvem” i alle større danske firmaer og offentlige organisationer via kilder som aviser, fagtidsskrifter, hjemmesider, jobannoncer m.m. Produktet er unikt og bruges eksempelvis til målrettede indsatser inden for salg og marketing, markedsanalyse og headhunting. Vi har fået 7 Gazeller i træk og er på vej mod den næste.  

 

Opgaver

Der er planlagt et spændende elevforløb, med en bred række af opgaver. Hos os kommer du ikke til at bruge megen tid på kaffebrygning, kopiering mv. Vi er på udkig efter en ambitiøs elev, der ønsker at dygtiggøre sig i opsøgende salg af komplekse løsninger til virksomheder.

Vi tror ikke på ”kold canvas”, så den røde tråd i vores salgsarbejde er, at dem vi kontakter ved at vi ringer til dem, kan frabede sig det og ved hvad vi gerne vil tale med dem om. Et betydeligt element i elevtiden er opsøgende salgsarbejde via telefonen (”hunting”) og informationsindsamling. Men kun på den seriøse måde.

Elevtiden er opbygget således at du starter med en grundlæggende indføring i vores virksomhed, om vores data og kundernes ønsker/problemstillinger. Du kommer til at researche kilder og medvirker til kundeleverancer. Herefter vil du primært blive knyttet til salgsafdelingen bestående af en række dygtige kollegaer - så der vil være rig mulighed for sparring. Du vil også kunne komme til at hjælpe med mødebooking og telefonisk opfølgning på udsendte invitationer.

Om dig

Du har ikke nødvendigvis erfaring med salg, men du ønsker at dygtiggøre dig, arbejde hårdt og forstå kunders forretningsmodeller. Du kan lide at påvirke andre mennesker og fremstår seriøs og troværdig. Du har et indre drive og trives med udfordringer og i omgivelser, hvor der stilles krav til indsatserne og hvor vi behandler hinanden med gensidig respekt. Vi søger en elev der er ansvarlig, effektiv, positiv og frisk på at lære nyt og som kan arbejde struktureret og selvstændigt. Så lover vi til gengæld en spændende, udfordrende og ikke mindst varieret elevtid.

Vi tilbyder

  • En elevstilling i hjertet af Odense
  • En arbejdsplads med godt kollegialt sammenhold
  • Muligheden for at få et bredt kendskab til både vores salgs- og research afdeling
  • At blive en del af en virksomhed, der har vundet 7 Børsen Gazeller i træk - og på vej mod den 8.

Ansøgning

Din ansøgning samt CV (i pdf) sendes til Mette Breum Krogh, mb@therightpeople.dk.

Samtaler holdes løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt.