EFFEKTIV LEADGENERERING

Vil du have opdaterede lister med de rigtige beslutningstagere?

Firmaer fusionerer, og folk flyver fra job til job. Alt det holder vi manuelt øje med og opdaterer løbende vores databaser. Derfor får du altid lister med aktuelle navne, e-mailadresser, telefonnumre og linkedIn profiler på beslutningstagere i din målgruppe. Lister, som du direkte kan bruge i dit salgs- og marketingarbejde. Med andre ord: De rigtige personer. Heraf vores firmanavn, The Right People.

 

 

 

Se explainervideo om, hvordan vi indsamler data, og hvad du kan bruge dem til

PRØVETILBUD

Få 5 leads gratis og bedøm selv kvaliteten

Udfyld og send formularen. Så kontakter vi dig for at høre præcis, hvilke leads du er interesseret i (branche, stillingsbetegnelse, geografi mm.)

Gå ikke glip af vigtige leads

Mange firmaer oplever, at der er en andel af deres målgrupper, som de ikke kan få fat i. Netop den andel støver vi op hos The Right People. Så hvis du mener, at der er nogle uopnåelige, men interessante beslutningstagere derude, kan du få deres navne og kontaktdata hos os. Og det gælder uanset, om det er direktører, mellemledere eller assistenter indenfor IT, økonomi, drift, marketing eller facility management. 

Undgå at bruge tid på af opdatere lister med leads

Har I kun hovednummeret og info-mailadressen på jeres leads? Og bruger dine sælgere for meget af deres kostbare tid på at opdatere lister med kundeemner frem for at holde møder med varme leads? Hvis du kan nikke bekræftende til et eller begge spørgsmål, vil du med fordel kunne bruge lister fra vores opdaterede databaser.

Book et møde

Kontakt os og hør om dine muligheder

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 72 220 228